Eéndaagse workshop: Boost jezelf

Een dag om nooit te vergeten!

Tijdens deze ééndaagse workshop word je van begin tot einde in de watten gelegd.

Wat wij het allerbelangrijkste vinden in het leven dat ben JIJ! Een JIJ die zich optimaal voelt, die zichzelf kent en voortdurend wil werken aan persoonlijke groei. Dat je rust kan vinden in de alledaagse chaos, je kan loslaten wat niet (meer) bij je hoort, je lichaam optimaal en vitaal is en je op-en-top goed voelt. Dat is waar we deze dag rond zullen werken.

Wat kan je verwachten van deze dag?

Bij aankomst zal Sophie jouw gezondheidstoestand met het Healy-apparaat uitlezen. Nadien starten we met een heerlijke yogasessie in openlucht, gegeven door Greet. Na een korte pauze zal Stefanie met de groep aan de slag gaan met de paarden rond het thema loslaten. Na de lunch kan je kiezen tussen een shiatsubehandeling of energetische oefeningen. Sophie zal de resultaten van de Healy ook individueel bespreken.

Datum: Zondag 17 juli 2022
Duur: 10u00 tot 16u00
Locatie: Akkerkenshof – Sint-Gillis-Waas

Wie zijn deze dames?

Sophie is verpleegkundige, paardencoach en was voordien werkzaam als leerkracht. Sophie is zeer begaan met de gezondheid van de mens. Ze heeft een empathisch, sterk en aangenaam karakter.

Greet is yogadocente en paardencoach, ze heeft een enorm zacht en empathisch karakter. Haar stem en energie brengen je onmiddellijk tot rust.

Stefanie is Life Coach, shiatsupractioner en paardencoach sinds 2014. Ze heeft een sterk, bruisend en vriendelijk karakter. Stefanie is zeer gevoelig voor de energie van anderen en pikt hierdoor zeer snel de vastzittende blokkades op.

Jouw investering voor deze heerlijk, ontspannende en welverdiende dag bedraagt €150 (incl btw). Inschrijven is verplicht, aangezien de plaatsen beperkt zijn.

Namasté,
Greet, Sophie, Stefanie