Gratis infoavond: Opleiding tot paardencoach

IMG_2650-0.JPG

 Vanaf september start de opleiding tot paardencoach. Stefanie neemt je tijdens deze cursus mee naar de filosofie achter HorsEnergy die gaat over balans, energie en gezondheid in ons leven. 

Je leert tijdens deze module een paard lezen en dusdaning in te zetten voor de begeleiding van je toekomstige cliënten met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling. Het programma is zodanig uitgewerkt dat je onmiddellijk aan de slag kan met wat je hier leert. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

De passie, deskundigheid en spontaniteit waarmee Stefanie deze opleiding geeft maakt écht het verschil. 

De opleiding bestaat uit 4 praktijkdagen, 1 theoriedag en 2 examendagen van 9.30 tot 16.00 uur die om de 2 weken (telkens op zondag) gegeven worden bij HorsEnergy te Tisselt (bij meer dan 7 inschrijvingen gaat deze door bij Equina te Schelle). De kosten bedragen € 1500, inbegrepen koffie/thee, versnaperingen, lunch, cursus, enkele hele fijne verrassingen en een certificaat van deelname. 

Wil jij van je hobby je beroep maken? Hou je er van om mensen te begeleiden tijdens hun zoektocht naar zichzelf? Heb je een passie voor paarden? En ben jij toe aan deze uitdaging? 

Kom dan zeker naar onze infoavond op maandag 20/7 vanaf 19u. 

Graag even bevestigen per mail: info@horsenergy.be