Locatieverhuur

Wij stellen verschillende ruimtes ter beschikking voor vergaderingen/ workshops/lezingen/opleidingen of vrije beroepen.

Voor wie?

Je bent zelfstandige in hoofd- of bijberoep en je hebt zelf geen locatie of je wil graag een extra locatie in een andere gemeente? Dan is dit iets voor jou!

Hieronder kan u de verschillende ruimtes bekijken, alsook de tarieven raadplegen.

Onze gezellige praktijkruimte:

Ideaal voor voetrefelxologie, shiatsumassage, psychologe, acupunctuur, coach,…

Deze zeer gezellige ruimte met veel lichtinval is uiterst geschikt om uw klanten te ontvangen.

Hier aanwezig: tafel met 4 stoelen/ kapstokken/ futon/ dekentjes

 

 

Tarieven*:

Halve dag: 9u – 13u of 13u – 17u aan €120 op maandbasis

Hele dag: 9u – 17u of 13u – 21u aan €250 op maandbasis

*Alle tarieven zijn op maandbasis, dit wil zeggen dat je aan dit tarief je een (halve)dag naar keuze uitkiest en die is dan elke week exclusief voor jou. In deze prijs zit incl water en thee voor u en uw klanten en de tarieven zijn btw-vrij. Het volledige bedrag dient betaald te zijn voor aanvang van de maand.

 

 

 

 

 


B4D3315A-A50D-4020-A7A4-7F65E7E334FA B6DB4C51-671D-40FC-944C-861DFE9F6ADE_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Leslokaal:

Wij stellen ons leslokaal ter beschikking voor vergaderingen/ lezingen/opleidingen/workshops/… met een maximum van 10 personen. Mogelijkheid tot het projecteren van een presentatie op de muur.

Hier aanwezig: tafel met 6 stoelen/ krijtbord/ kapstokken/ clipboards voor 6 personen/ mogelijkheid verduistering/ doorgeefluik mbt catering

IMG_7845

Tarieven*: 

Hele dag: 9u – 17u aan €200

Per uur €45

Elk extra uur aan €25

*In deze prijs zit incl water, thee en koffie voor u en uw klanten en de tarieven zijn btw-vrij. Het volledige bedrag dient betaald te zijn voor aanvang van de maand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Huur piste:

Je geeft een workshop met paarden en wil onze piste hiervoor gebruiken? Onze piste van 20 op 40 is voorzien van sprongen, kegels en zeer goede bodem.

OF

Je hebt zelf geen piste? Dan kan je bij ons komen rijden!

IMG_0903

Tarieven:

Per uur aan €15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Huur paarden*:

Je geeft een workshop met paarden en wil onze paarden hier graag voor inzetten, we hebben 2 paarden ter beschikking voor u.

Shetlander

IMG_6796

Tarieven:

Halve dag: €50

Hele dag: €100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groot paard

IMG_5263

 

Tarieven:

Halve dag: €100

Hele dag: €160

*De paarden worden NOOIT bereden, het is VERBODEN om ze af ons domein te halen. Het verhuren van onze paarden kan enkel wanneer er eerst duidelijk overleg geweest is over de doeleinden van de workshop en mits akkoord van de eigenaar van HorsEnergy.

 

 

 

 

 

 

Huur hier één van onze diensten:

[contact-form]