Snelcursus tot paardencoach 2de jaar

Sinds 2014 worden er bij HorsEnergy paardencoaches opgeleid, dat was oorspronkelijk niet het plan, maar de vraag groeide en mijn zin om mijn kennis te verspreiden ook. Mijn hart en ziel liggen hier in en net dat is wat ik graag wil verspreiden. Als we allemaal samen een klein beetje kunnen toevoegen aan het mentale en fysieke welzijn van de mensheid, bereiken we een heel mooi doel in deze hedendaagse wereld.

Wil jij ook van je hobby je beroep maken? Hou je er van om mensen te begeleiden tijdens hun zoektocht naar zichzelf? Heb je een passie voor paarden? En ben jij toe aan deze uitdaging? Dan ben je bij HorsEnergy aan het juiste adres!

Wat leer je tijdens deze module?

  • het functioneren van de mens
  • de lichaamstaal van de mens lezen
  • coachgerichte vragen stellen
  • intakegesprekken afnemen
  • NLP-oefeningen inzetbaar met en zonder paarden
  • feedback geven
  • zeven spiegels die we als mens tegenkomen

De nadruk ligt in het eerste jaar op het voelen en leren werken met het paard als collega, zodra je dit goed onder de knie hebt kunnen we verder naar het tweede jaar waarbij de nadruk ligt op de mens. Deze opleiding is zodanig opgesteld dat je onmiddellijk aan de slag kan met wat je hier leert, zo kan je dadelijk gaan oefenen en zelfs starten als nieuwe paardencoach.

Een hap uit de recensies van cursisten:

“Zo een spontane, eerlijke en open vrouw die ik ondertussen (door alle fijne samenwerkingen) toch een beetje als vriendin begin te zien.. .
Ik heb ook de 2-jarige opleiding voor paardencoaching gevolgd en ben er helemaal weg van. Theorie gecombineerd met praktische tools geven me de motivatie om er direct mee aan de slag te gaan.” –Karen

“Absolute aanrader!!! Zit je vast met jezelf? Doelen? Grenzen? Keuzes? Dit is HET hulpmiddel!!! Het helpt je inzichten krijgen om zo verder te bouwen aan een fijnere toekomst voor jezelf en je omstaanders. Het leert ons heel wat over onszelf!!! Ik spreek uit eigen ervaring. Hierdoor kon ik bepaalde knopen doorhakken en gaf het me betere toekomstperspectieven!!!” –Els

“Stefanie deelt haar passie met paarden met zeer veel professionaliteit. Dank je wel Stefanie.” –Karine

De lessen gaan door op volgende data:

10/08/2020 – 10.00u-16.00u

11/08/2020  – 10.00u-16.00u

12/08/2020 – 10.00u-16.00u

13/08/2020 – 10.00u-16.00u

14/08/2020 – 10.00u-16.00u

Praktische info:

Locatie: HorsEnergy Life Coaching Vlaanderen – Laakdal (Antwerpen)
Prijs: €1815 incl BTW
Alles is inbegrepen: lunch, cursus, certificaat, versnaperingen, water/ koffie/ thee en enkele hele fijne verrassingen!
Certificaat: ontvang je na afloop van je deelname

Inschrijven kan hier: