Onze medewerkers

 

image(3)

Stefanie De Maeyer – Oprichtster HorsEnergy/ Paardencoach/ Life coach/ shiatsu-practioner

Stefanie is als gediplomeerd life coach én ervaringsdeskundige wat betreft CVS, burn-out en psychosomatische klachten een echte kenner in haar vak. Haar passie voor paarden ontstond op 6-jarige leeftijd, door haar ervaringen op gebied van menselijke gezondheid is zij zich gaan verdiepen en specialiseren in het coachen van mensen met het oog op mentale én fysieke gezondheid. Want ja, het kan ook anders, dat heeft zij aan den lijve ondervonden en wil ze graag delen met de wereld. Met inzet van paarden, NLP-technieken en shiatsu haalt zij al haar kennis uit de kast om een zo persoonlijk mogelijke aanpak te hanteren. Haar motto werd dan ook het motto van HorsEnergy: “May your will to grow, be bigger than your fear of change.”

Contacteer mij voor:

– Opleidingen
– Bedrijfscoaching/ Teambuildings
– Workshops/ Lezingen
– Shiatsu-behandeling
– Individuele paardencoaching
– Bedrijfs- of kinderfeesten

 

 

 

liesanneboerenLiesanne Boeren – Paardencoach

Mijn naam is Liesanne Boeren. Al van in mijn jeugd ben ik gefascineerd door de helende kracht van paarden. Ik had namelijk het voorrecht om in een woelige tijd een gouden metgezel als paard naast mij te hebben. De ervaring die ik met hem heb mogen beleven, heeft me op het pad naar paardencoaching gebracht. Ik ben momenteel ook werkzaam in het onderwijs, waar ik in aanraking kom met jongeren met verschillende zorgbehoeften. Naast deze kennis en ervaringen, volgde ik verschillende cursussen in verband met coaching en paardencoaching.

 

Contacteer mij voor:

– Individuele coachings met inzet van paarden
– Reiki

 


evyengelen

Evy Engelen – Maatschappelijk werker/  Coach

Ik ben Evy, mama van twee jongens, maatschappelijk werker en ondernemend coach. Sinds 2017 heb ik een eigen coachpraktijk Intenz waar ik, samen met jou, op weg ga naar je kracht, zodat jij vol vertrouwen je dromen kan realiseren.

Ik mocht aan den lijve ondervinden dat het moed vraagt om te kijken naar wat er speelt en om het heft in eigen handen te nemen. Intenz staat voor een veilige plek waar jij in de diepte kan duiken om te kijken waar jouw power ligt. De focus ligt op zelfacceptatie, vertrouwen en je eigen kracht.

Contacteer mij voor:

– Individuele coaching

 

 

 

 

GerdaHussonGerda Husson – Verpleegkundige/ Coach/ Docent/ Therapeut

Gerda Husson is van opleiding verpleegkundige, coach, docent en therapeut. Vanuit haar ervaring als palliatief referentie verpleegkundige, begon ze stil te staan bij het leven. Van daaruit groeide de interesse om te studeren en te groeien. Met haar kennis, vaardigheden en talenten als Mental Projector (zie Human Design) tracht ze in slechts enkele sessies jou te begeleiden naar een oplossing voor jouw probleem! Trouwens ieder mens is uniek! Vanuit haar kennis, persoonlijke levenservaring en hooggevoeligheid heeft ze geleerd om over te stappen van verstand naar gevoel. Meer en meer is ze vanuit haar talenten gaan werken in plaats van vanuit haar valkuilen. Ze gebruikt deze unieke talenten in al haar coaching en healingswerk. Haar krachtigste tool is dat ze op een unieke manier werkt met haar hogere zelf en het onderbewuste van de cliënt en op deze manier snel efficiënte resultaten bereikt samen met haar cliënt. Samen naar balans in body, mind, energy en soul. Grondlegster van Energy-Flow technieken.

Contacteer mij voor:
– Bachbloesem
– Human Design

 

 

christinedelaet

Christine De Laet – Kinder- en jongerenpsycholoog

Christine De Laet behaalde haar master diploma in de ‘Klinische (optie bologie) psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel, en heeft haar klinische stage gelopen op de kinder- en jeugdpsychiatrie van het UZ Brussel. In September 2017 is ze gestart aan het tweejarig postgraduaat ‘Klinische neuropsychologie’ (VUB) en de jaaropleiding kindertherapie (Educatieve academie Antwerpen). Christine staat in voor de begeleiding en psychologische ondersteuning van kinderen, jongeren en jongvolwassenen/adolescenten. Ze behandelt problematieken zoals: emotionele en gedragsproblemen, leermoeilijkheden, pesten, scheiding van de ouders, angst- of paniekstoornissen, hechtingsproblemen, aandacht- en concentratiestoornissen, ASS of problemen omtrent laag zelfbeeld ed. Daarnaast zijn ouders eveneens welkom en worden zij steeds nauw betrokken bij de opvolging van hun kind(eren).

Contacteer mij voor:
– kinder- en jongerenpsychologie

 

 

Wilt u graag een afspraak met onze medewerkers? Typ de naam van de persoon met wie u een afspraak wenst in de titel en stuur ons volgend formulier:

[contact-form]