Shiatsu – relaxatie

Shiatsu is een lichaamstherapie die het zelfhelende aspect van het lichaam en zijn evenwicht ondersteunt en versterkt. Het heeft effect op de hele persoon – niet enkel op het fysieke lichaam – maar ook op de psychologische, emotionele en spirituele aspecten van het zijn. Shiatsu ontstond in Japan vanuit de traditionele Chinese geneeskunde (TCM)  met invloeden vanuit meer recente westerse therapieën. Alhoewel shiatsu “vingerdruk” betekent in het Japans, gebruikt de beoefenaar in de praktijk ook aanraking, aangename druk en zachte manipulaties om de fysieke structuur van het lichaam aan te passen en de energieflow in evenwicht te brengen.

shiatsu

Het is een diepe ontspannende ervaring en regelmatige behandelingen kunnen stress en ziekten verlichten en gezondheid en welzijn behouden. Shiatsu wordt uitgevoerd bovenop de kledij.

Enkele behandelbare kwalen:

  • spanning oplossen
  • algemeen welzijn
  • helpt te ontspannen
  • tegen stress
  • helpt bij betere slaapkwaliteit

Veelgestelde vragen:

Moet ik ziek zijn om shiatsu te ontvangen?
Neen! Mensen kunnen enkel voor ontspanning en welzijn shiatsubehandelingen boeken.

Kan ik shiatsu ontvangen terwijl ik medicatie neem?
Ja! De beoefenaar zal vragen of je op dat moment medicatie neemt en zal letten op de details van elke medische ziekte die er speelt.

Ik ben zwanger, kan ik shiatsu ontvangen?
Ja! Shiatsu is veilig en werkt ondersteunend tijdens en na de zwangerschap.

Kan shiatsu helpen bij aanhoudende en ongeneeslijke kwalen? 
Ja! Shiatsu kan steun bieden en kan vaak helpen om symptomen te verminderen of verlichten. Shiatsu ondersteunt tevens het natuurlijke immuunsysteem.

Boek hier je afspraak: