Online Cursus - Doorbreek patronen en ga next level met je leven

Doorbreek patronen en ga next level met je leven

In deze cursus word je uitgedaagd om jezelf te ontdekken. We gaan dieper in op verschillende aspecten van jouw leven, van carrière tot relaties, van persoonlijke ontwikkeling tot gezondheid, en nog veel meer.

Door middel van boeiende en interactieve oefeningen, reflecties en inzichten, zul je ontdekken welke patronen je tegenhouden en hoe je deze kunt doorbreken.

Maar deze cursus (bestaande uit meer dan 35 pagina’s) gaat verder dan alleen maar inzicht. We zullen praktische strategieën en tools bieden om echte verandering teweeg te brengen.

Of het nu gaat om het stellen van doelen, het ontwikkelen van veerkracht, het verbeteren van je communicatie of het vinden van meer balans in je leven, we zullen samen werken aan concrete stappen om jouw doelen te bereiken.

 

 

voorbeeld van enkele pagina's uit de cursus

Prijs

De  prijs voor deze ONLINE cursus “Doorbreek patronen en ga next leven met je leven” bedraagt € 99,- incl. btw.

 

Stefanie is een topper! Ik volgende de opleiding en sindsdien is mijn leven echt veranderd. Ik ben het wandelen voorbeeld wat paardencoaching en -energie kan betekenen in iemand zijn leven. Vandaag gestart met mijn bijberoep als paardencoach! Bedankt!

– Inge D.
Scroll naar boven