Online Cursus - Succesvol ondernemen voor paardencoaches

Succesvol ondernemen voor paardencoaches

In deze cursus gaan we samen op reis om jou te helpen een succesvolle ondernemer te worden in de wereld van paardencoaching.
 

Doel van de Cursus

Het doel van deze cursus is om jou de nodige kennis, vaardigheden en hulpmiddelen te bieden die je nodig hebt om jouw passie voor paardencoaching om te zetten in een bloeiend en succesvol bedrijf. Of je nu een ervaren paardencoach bent die haar diensten wil uitbreiden of een beginner die net begint met het verkennen van de wereld van ondernemerschap, deze cursus is ontworpen om jou te begeleiden op elke stap van jouw reis.

 

Wat Kun je Verwachten

Gedurende deze cursus zullen we een breed scala aan onderwerpen behandelen, variërend van het opzetten van jouw bedrijf tot marketingstrategieën, klantrelaties, financieel beheer en persoonlijke ontwikkeling. Elke module is zorgvuldig samengesteld om jou praktische en bruikbare kennis te bieden die je direct kunt toepassen in jouw eigen bedrijf.

Prijs

De  prijs voor deze ONLINE cursus bedraagt € 750,- excl. btw.

 

Stefanie is een topper! Ik volgende de opleiding en sindsdien is mijn leven echt veranderd. Ik ben het wandelen voorbeeld wat paardencoaching en -energie kan betekenen in iemand zijn leven. Vandaag gestart met mijn bijberoep als paardencoach! Bedankt!

– Inge D.
Scroll naar boven