Opleiding gecertificeerd paardencoach - 2de jaar

Neem je vaardigheden als paardencoach naar een hoger niveau en ontdek de kracht van geïntegreerde life coaching
met onze OPLEIDING TOT PAARDENCOACH 2DE JAAR  !

 

Heb je al ervaring als paardencoach en ben je op zoek naar verdere groei en uitbreiding van je vaardigheden? Wil je de transformerende technieken van life coaching combineren met de wijsheid van paarden? Dan is onze verdiepingsopleiding tot paardencoach perfect voor jou!

 

In deze geavanceerde opleiding zul je de wereld van paardencoaching verrijken door de krachtige principes van life coaching te integreren. Je leert hoe je effectieve coachingstechnieken kunt toepassen op diverse levensgebieden, zoals persoonlijke ontwikkeling, carrière, relaties en gezondheid. En dit alles in samenwerking met onze prachtige paardenpartners.

 

Tijdens de opleiding verdiep je je begrip van paardengedrag en leer je hoe je paarden kunt inzetten als co-coaches om cliënten te helpen bij het ontdekken van hun diepste verlangens, het overwinnen van belemmerende overtuigingen en het stellen van doelen voor een vervuld leven. Je krijgt de kans om te oefenen met verschillende coachingstechnieken en -tools, waarbij de kracht van paarden wordt geïntegreerd in elke sessie.

 

Onze ervaren trainers en coaches staan klaar om je te begeleiden tijdens dit boeiende leerproces. Ze delen hun inzichten, expertise en praktische kennis om je te helpen groeien als paardencoach. Je krijgt waardevolle feedback en begeleiding om je vaardigheden verder te verfijnen en zelfverzekerd te worden in je rol als professionele paardencoach.

 

Na afronding van de verdiepingsopleiding PRO ontvang je een certificaat, waarmee je kunt aantonen dat je een expert bent in het integreren van life coaching met paarden. Deze unieke combinatie van technieken opent deuren naar nieuwe mogelijkheden in je carrière en biedt een nog diepere en holistische benadering van coaching.

 

Schrijf je vandaag nog in voor onze verdiepingsopleiding PRO en ontdek hoe je de krachtige principes van life coaching kunt combineren met de magie van paarden. Bereik nieuwe hoogten als professionele paardencoach en help anderen op een diepgaande manier te transformeren naar een leven vol vervulling, inzichten en welzijn.

Inhoud van de opleiding

In deze opleiding verdiepen we ons in coachgericht werken. We leren de copingstrategieën herkennen en onderzoeken, om ze nadien in te zetten en omstandigheden efficiënter gaan maken voor de coachee. Op elk stukje dat we botsen, of het nu gaat om een overtuiging, een trauma of aangeleerd gedrag, leren we hier als coach een oplossingsgerichte sessie mee geven.

Topics die aan bod komen:

  • het functioneren van de mens
  • de lichaamstaal van de mens lezen
  • coachgerichte vragen stellen
  • intakegesprekken afnemen
  • NLP-oefeningen inzetbaar met en zonder paarden
  • feedback geven
  • zeven spiegels die we als mens tegenkomen
  • coping

Data 2024

13/09/2024 – 10.00 – 16.00

27/09/2024 – 10.00 – 16.00 
25/10/2024 – 10.00 – 16.00 
13/12/2024 – certificaatdag

stef met pony en deelnemers

Prijs

De prijs voor deze opleiding bedraagt € 1.200,- excl. btw 

Dit is inclusief een geschreven cursus, versnaperingen en drank tijdens de opleidingsdagen en enkele hele fijne verrassingen.

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

 

KMO-portefeuille

Vanwege het ministeriële besluit (dd. 13 juli 2021) worden alle opleidingen ten dienste van coaching met dieren niet langer gesubsidieerd.

Locatie

De lessen gaan door bij HorsEnergy Life Coaching SCHELLE – Koekoekstraat 120 – 2627 Schelle

Stefanie is een topper! Ik volgde de opleiding en sindsdien is mijn leven echt veranderd. Ik ben het wandelende voorbeeld wat paardencoaching en -energie kan betekenen in iemand zijn leven. Vandaag gestart met mijn bijberoep als paardencoach! Bedankt!

– Inge D.