Wat is een Access Bars® behandeling

hoofdmassage access bars

Wat is Access Bars®️ ?

 ACCESS BARS®️ is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. 

Door een zachte aanraking van 32 energiepunten, de “Bars”, smelt spanning en stress weg en krijg je een deugddoend gevoel van rust en ruimte in je hoofd. Ik zou het elke dag wel willen ontvangen.

 

Je kan het proces vergelijken met het verwijderen van cookies en het defragmenteren van je harde schijf voor het creëren van meer ruimte om meer helpende overtuigingen en emoties en een “computervirus” van bewustzijn te installeren. Het teveel aan spanning wordt ontladen wat ruimte maakt voor ontspanning en nieuwe mogelijkheden.

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft waargenomen dat de theta-staat in de hersenen wordt bereikt door boeddhistische monniken die zen-meditatie beoefenen, maar alleen door de meest ervaren monniken na lange perioden van meditatie.

Bij een Bars behandeling krijg je ditzelfde effect.

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft ook aangetoond dat angst en depressie met ruim 80% afnemen bij het regelmatig ontvangen van Access Bars maar duizenden mensen van jong tot oud getuigen van verbetering bij een grote waaier aan klachten zoals bij slaapproblemen, vermoeidheid, stress, burn-out, ADHD, ADD, autisme, slechte concentratie en/of leerprestaties, examenstress, enz.

 

Een BARS behandeling heeft ook een heilzame werking op de Thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen dat instaat voor het filteren en verwerken van binnenkomende zintuiglijke prikkels. 

 

Zeker in de huidige drukke maatschappij is een efficiënte filtering van prikkels van buitenaf een grote noodzaak.

`

Zo kun je weer een stap vooruit zetten om het leven te gaan leven dat je altijd al graag hebt willen leven, met meer gemak, vreugde en geluk.

Rust en ontspanning zijn mogelijk voor iedereen, ook voor jou.

Scroll naar boven