Energiebewaking

Hoe blijf je dicht bij jezelf na overprikkeling?

body energy flow

Je kent het wel, die situatie die volledig buiten je controle ligt en jou helemaal van slag maakt. Dé druppel die je emmertje doet overlopen, de woede die je innerlijk voelt koken en je weet niet hoe je hiermee om kan gaan. Je probeert jezelf onder controle te houden, te shiften, het los te laten, maar eigenlijk wordt de boosheid alleen maar groter. Onderliggend komt de boosheid voort van een verdriet. Het verdriet om de onrecht die jou is aangedaan. En toch probeer je om de situatie te controleren, vanuit je mind. Deze mind brengt jou enkel verder weg van je gevoel en dus van jezelf.

Controle is een illusie, we hebben de situaties en het gedrag  van anderen niet in de hand. Dat het een effect heeft op onze gedachten en gedragingen is niet abnormaal. Hoe ga je om met stresssituaties? Hoe blijf je dicht bij jezelf? Hoe ga je om met die emoties?
Dat zijn vragen die ik dikwijls krijg.

Om die reden heb ik een online cursus ontwikkeld die je zo vaak als nodig kan toepassen om jezelf uit de situatie te halen en in het nu te brengen. Terug naar je krachtcentrum. Zodat alles weer mooi kan stromen zoals het bedoeld is. Ik raad je aan om de pagina’s af te drukken, zodat je deze oefeningen zo vaak als nodig kan doen.

Scroll naar boven